In begrijpelijke taal het gehele aankooptraject aan je uitgelegd.

Bij onze eerste afspraak leg ik je in begrijpelijke taal uit hoe het gehele aankooptraject verloopt. Daarbij ga ik uitgebreid in op de huidige woningmarkt, hypotheekadvies, onderhandelingsstrategie, koopakte, ontbindende voorwaarden enz.

Verder bespreken we waar je toekomstige woning aan moet voldoen.  Woningtype, woonoppervlakte, aantal kamers, ligging, perceeloppervlakte en omgeving. Alle voorwaarden die voor jou van belang zijn. Aan de hand van ons gesprek maak ik een woonprofiel op.

Maar wellicht heb je zelfs al een woning in het vizier. Op dat moment gaan we samen kijken welke aanpak het beste bij jouw situatie past!

Gedurende mijn aankoopbegeleiding wordt je tijdens het aankooptraject uiteraard van relevante informatie voorzien en worden alle stappen die we nemen met je besproken.

Uiteraard komt mijn tarief ook ter sprake. Dit neem ik graag mee in ons gesprek omdat je dan ook een duidelijker beeld krijgt van wat ik voor je kan betekenen. Daarna is het aan jou of we het aankooptraject samen ingaan of dat je het toch liever zelf doet.

Toe aan wat heldere uitleg voor je de stap gaat nemen naar een nieuwe woning?
Maak een afspraak met mij voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Volgende stap:  ‘Woningkeuze’