Een aankoopmakelaar moet behalve zekerheid en deskundig advies ook een financieel voordeel opleveren.

Resultaten van jarenlange ervaring hebben uitgewezen dat ik als aankoopmakelaar een beduidend betere koopsom weet te realiseren dan een particulier. 

De woningmarkt is de laatste jaren behoorlijk in beweging geweest. In de huidige verkopersmarkt waar verkopers het voor het zeggen hebben, stijgen de vraagprijzen alleen nog maar. Echter met de lage hypotheekrente is het nog steeds een goede tijd om een woning te kopen als je daar een realistische prijs voor betaald. Maar juist nu is het voor een koper lastig om een goed beeld te vormen. Weet jij wat de werkelijke waarde van een woning is? Wat is een reëel openingsvoorstel of een goed bod als je na een ‘open huis’ de mogelijkheid wordt geboden om een eenmalig voorstel te doen? Wat is verstandig? Laat je niet zomaar meeslepen aangezien er ook nu nog, in de huidige markt, woningen zijn waarbij een goede aanpak zorgt voor een veel lagere koopsom dan de vraagprijs suggereert en er hele mooie onderhandelingsresultaten behaald kunnen worden.

Door mijn ervaring en deskundigheid kan ik al deze vragen voor je beantwoorden.

Let wel! Een aankoopmakelaar levert je uiteindelijk financieel voordeel op in plaats van dat het je geld kost. En zeker nu, in de huidige verkopersmarkt, bewijst een goede aankoopmakelaar zijn nut.

Lees snel verder als je wilt weten hoe mijn ‘marktkennis’ bijdraagt aan een succesvolle aankoop?