De marktkennis van een gespecialiseerd aankoopmakelaar is geen overbodige luxe!

De aankoop van een nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid. Voor velen is het een aankoop waar ze hooguit twee of drie keer in hun leven mee te maken krijgen. Je woning is meestal ook de grootste aankoop die je in je leven doet. Logisch dat je daarbij een deskundige inschakelt! Je wilt immers geen miskoop doen.

Een aankoopmakelaar heeft kennis met betrekking tot de inhoud van koopaktes, splitsingsaktes, aktes van levering, erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, bestemmingsplannen, bouwtekeningen en bestek, VVE gegevens, kettingbedingen enz.

Een goede aankoopmakelaar is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de woningmarkt en weet van de toekomstige plannen binnen de regio. Die specifieke kennis is nodig om de werkelijke waarde te kunnen bepalen.

Door mijn werkzaamheden in de makelaardij heb ik bovendien de benodigde kennis en ervaring opgedaan in het beoordelen van de bouwtechnische kwaliteit van een woonhuis. Maar het kan raadzaam zijn om de bouwtechnische staat te laten keuren door een hierin gespecialiseerde bouwkundige. Daarin kan ik je een eerlijk en onderbouwd advies geven.

Mijn netwerk van diverse hypotheekadviseurs en bouwtechnisch keurders zorgt voor een geruisloze samenwerking met de specialisten die nodig zijn voor een succesvolle aankoop.

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend gesprek! Of bel 06 – 41 65 93 92

Lees meer over mijn voordelige tarieven.